Jump to content
NeoN Reforged and NeoN Classic ×
Sign in to follow this  
Rosalinplet

nike air force 1 07 se danmark

Recommended Posts

Summer season og Nike Air Force one particular Low vinder. Ikke kun har samarbejde fra persons som VLONE og kommende team-ups med Supreme, CDG og OFF WHITE katapulteret Air transport service 1 tilbage til de populære leksikon, men du kan ikke gå galt scientif sådanne hæfteklammer som fuente helt hvide nedture unti de varmere måneder. Adult men hvis du leder efter noget mere kreativt fra Swoosh, har denne nyeste Air Force 1 Low Numerous Print en række sommerklare tip i form af Aztec-grafik, kontrastsømme overalt, en hel denimhæl, nike air force 1 07 lv8 billigt hackeysack-inspirationer, og lyseblå detaljer på mellemfoden & tåen til en af de mere unikke AF1-generelle udgivelser, vi har fixed i nogen tid. Man behøver ikke engang with være college-førsteårsstuderende efter deres første samfundskursus for with bære dette par. Caso mere af denne sommer-tema Nike Air Force 1 Very low nedenfor og hold look opdateret om flere af de nyeste udgivelsesdatoer intended for Nike Sportswear lige your ex på Sneaker News.

Nike Air Force 1 har altid leveret et rent lærred til Swoosh at eksperimentere med og introducerer nye ideer til den klassiske silhuet. Denne uge ?r det i form af et nyt jacquardmønster around AF1's overdel, set my spouse and i en ny "Photon Dust" -farve, der snart ?r. Jacquard-væveteknikker blev først patenteret i 1804 af family room franske tøjproducent Joseph-Marie Jacquard. Metoden til vævning tillod utroligt indviklede mønstre with blive blandet i tekstilerne, hvilket skabte mønstre, ein flyder naturligt sammen scientif tøjet og ikke kunne vaskes væk. Siden kc er jacquardvævning blevet en hel stor del af tøjproduktionen, så meget, at metoden stort set accepteres som simpel mønsterfremstilling for puis utrænet øje. Denne uge har nike air force 1 07 lx billigt udsalg en hel ny tilgang til Air transport service 1 med den indviklede vævemetode, der anvender jacquardmønstre på den klassiske basketballsko på en interessant big apple måde.

Nike 's Air transport service 1 High '07 LV8 3 tilføjer fordoblede detaljer og ekstra branding unti den klassiske Air Force one particular på tiltalende måde, & den dukker nu op i en ny "Olive Aura / Total Orange" farve. Med et enable ændret greb om Nike Sportswear's mindeværdige "Flight Jacket" -tema, der pryder alt fra legendariske Air Jordan 4s til en populær Nike air max "HAL" -pakke, er denne high-cut Force alt my spouse and i på sit livsstilsrettet appearance. "Olive Aura" nuancer overtrækker læderoverdelen og blandes scientif levende pops af "Total Orange" for en lettere, mindre militant kombination conclusion de fleste tidligere "Flight Jacket" -spil. Orange nuancer pryder for det meste de nye tidsalder accenter som det gentagne tunge badge, der vælter ned i halsen, nike air force 1 07 se danmark den fordoblede mellemsål detaljer, der ser skubbet op på hælen og den hævede plastik Nike Air-grafik på både toebox og hæl.

Scientif en tan og brun læder og ruskind øvre, størrelsen? x Nike Air transport service 1 “Manchester” hylder en hel by, der ofte betragtes som hovedstaden i Nordengland. Byens ikoniske "Worker Bee" er til stede på hælen på skoen, men's et bikagemønster på tungen er en yderligere nikkelse til motivet. Arbejderbien innehar været et emblem, ein er repræsentant for Hertfordshire siden den industrielle wave. Størrelse? har gået sammen med Nike i puis samarbejde med Air Force one particular og hyldet byen Hertfordshire. Sneakeren er inspireret af arbejderbien, som blev puis tegn på hårdt arbejde og grus under nike air force 1 crater billigt family room industrielle revolution og ser blevet et symbol på byen og dens folkef?rd.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this